Per 1 juli overgenomen

1 juli 2021
Category:
Geen categorie

Per 1 juli hebben wij de Fysiotherapie Manueeltherapie Schagen overgenomen van fysiotherapeuten Henk Nieboer, Marion de Ligt en Renée van Wijnen. Zij gaan lekker van hun welverdiende pensioen genieten. En wij gaan er met ons nieuwe team hard tegenaan.

De praktijk is al meer dan 25 jaar een vertrouwd begrip in Schagen. Ongewijzigd blijven daarom ook de naam van de praktijk, het telefoonnummer, mail en website adres.

Fysioschagen stond in de krant bij het NHD. Zie ook dit premium artikel

Wie zijn wij?

Het team van fysiotherapeuten bestaat uit: Nathalie Pasma, Christian Rens, Amber Jongejan, Finn Bloetjes en Peter Poppenk.

Wat kunnen wij?

Fysio Schagen heeft een groot aantal specialisaties in huis. Met Manueel-, Geriatrische en Sportfysiotherapie, DryNeedling en Echografie kunnen wij een groot scala van aandoeningen behandelen. Bij ons is uw patiënt in goede handen.

Om de kwaliteit te borgen is de praktijk onder andere aangesloten bij diverse netwerken:

SchouderNetWerk, ArtroseNetWerk, SportNetWerk, OrthopedieNetWerk, Valpreventie (BeweegzorgNoordWest), ChronischZorgNet (voor COPD, CI en COVID), ParkinsonNet en het RugNetWerk. Veel aandacht hebben we ook voor bij- en nascholing. Zoals u ziet, we zijn ambitieus en zitten niet stil.

Wat wordt onze aanpak?
Door de samenwerking met verschillende specialisaties en disciplines op het gebied van onder meer fysiotherapie, diëtiek, ergotherapie en logopedie bieden wij patiënten een gerichte multidisciplinaire aanpak.

Binnen onze praktijk hebben wij een grote revalidatie/trainingszaal, waar de patiënten, als het mogelijk is, zelf actief aan het herstel kunnen werken.