Team - Fysio Schagen

Nathalie Pasma

Nathalie Pasma

Ik ben Nathalie Pasma (Schagen), geriatriefysiotherapeut. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen die veelvuldig voorkomen bij ouderen. Enkele voorbeelden hiervan zijn artrose, diabetes mellitus, hartfalen, verschillende vormen van dementie, neurologische ziekten als Parkinson, maar ook revalidatie na een herseninfarct, valincidenten en verzwakking na een ziekenhuis/verpleegopname.

Christian Rens Schagen Manueeltherapie

Christian Rens

Ik ben Christian Rens (Schagen), Sinds 2004 ben ik fysiotherapeut en ik heb mijn Master in de Manueeltherapie afgerond. Sindsdien ben ik nog steeds betrokken bij de opleiding als stagedocent. In de praktijk behandel ik veel (waar ook mijn specialisme ligt) lage rug-, nek- en schouderklachten. Daarnaast heb ik veel affiniteit met sport en sport gerelateerde klachten en met name golf gerelateerde klachten. Ik ben zelf een fanatieke golfer en kan op deze manier mijn hobby combineren met mijn werk.

Amber Jongejan

Amber Jongejan

Hoi! Mijn naam is Amber Jongejan (Warmenhuizen), algemeen fysiotherapeut sinds 2021. Hierdoor ben ik opgeleid met de nieuwste inzichten en technieken binnen de fysiotherapie. Daarnaast heb ik affiniteit met volleybal en andere sport gerelateerde klachten. Bovendien werk ik naast Fysio Schagen ook in het VU medisch centrum in Amsterdam. Hier werk ik op diverse afdelingen waardoor ik een brede kennis heb van verschillende ziektebeelden. Ik vind het leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan het revalidatieproces van patiënten door middel van informeren/adviseren, ondersteunen en oefenen!

Finn Bloetjes Alkmaar

Finn Bloetjes

Hallo, Ik ben Finn Bloetjes (Alkmaar). Ik voetbal al mijn hele leven en ben ook vaak in de fitness te vinden. Het leuke van fysiotherapie vind ik dat je mensen echt kan helpen met het verminderen van de klachten. Een goede band met de mensen vind ik heel belangrijk. Ik houd van een actieve aanpak waarbij de patiënt en therapeut samen zo snel mogelijk tot een goed resultaat komen.

Peter Poppenk

Peter Poppenk

Ik ben Peter Poppenk (Alkmaar), 53 jaar. Na de studie fysiotherapie en vervolgstudie sportfysiotherapie ben ik sinds 1996 eigenaar van Fysio Fitness Alkmaar.  Ik zal mij bij Fysio Schagen voornamelijk bezighouden met zaken die achter de schermen voor de praktijk  geregeld moeten worden. De uitdaging is voor mij het werken met een multidisciplinair fysiotherapie team die zorg draagt voor kwalitatief hoogstaande zorg voor de patiënt.