Team - Fysio Schagen

Nathalie Pasma

Nathalie Pasma

Ik ben Nathalie Pasma (Schagen), geriatriefysiotherapeut. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen die veelvuldig voorkomen bij ouderen. Enkele voorbeelden hiervan zijn artrose, diabetes mellitus, hartfalen, verschillende vormen van dementie, neurologische ziekten als Parkinson, maar ook revalidatie na een herseninfarct, valincidenten en verzwakking na een ziekenhuis/verpleegopname.

Christian Rens Schagen Manueeltherapie

Christian Rens

Ik ben Christian Rens (Schagen), Sinds 2004 ben ik fysiotherapeut en ik heb mijn Master in de Manueeltherapie afgerond. Sindsdien ben ik nog steeds betrokken bij de opleiding als stagedocent. In de praktijk behandel ik veel (waar ook mijn specialisme ligt) lage rug-, nek- en schouderklachten. Daarnaast heb ik veel affiniteit met sport en sport gerelateerde klachten en met name golf gerelateerde klachten. Ik ben zelf een fanatieke golfer en kan op deze manier mijn hobby combineren met mijn werk.

Amber Jongejan

Amber Jongejan

Mijn naam is Amber Jongejan (Warmenhuizen) en ik ben 22 jaar. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het volleyballen of iets leuks aan het doen met mijn vriendinnen. Momenteel werk ik in het Amsterdam UMC, locatie VU medisch centrum. Ik kijk ernaar uit om daarnaast ook te gaan werken bij Fysio Schagen, zodat ik een bijdrage kan leveren aan het revalidatieproces van de cliënten daar. Dit zal ik gaan doen door hen goed te adviseren, ondersteunen en motiveren. Ik heb er zin in, tot dan!

Finn Bloetjes Alkmaar

Finn Bloetjes

Hallo, ik ben Finn Bloetjes (Alkmaar) en ben 25 jaar. Ik voetbal al mijn hele leven en ben ook vaak in de fitness te vinden. Het leuke van fysiotherapie vind ik dat je mensen echt kan helpen met het verminderen van de klachten. Ook is het leuk dat je een goede band opbouwt met de patiënten. Verder houd ik van een actieve aanpak waar zelf veel getraind wordt door de patiënten. Ik kan niet wachten om bij deze praktijk iets moois neer te zetten.

Peter Poppenk

Peter Poppenk

Ik ben Peter Poppenk (Alkmaar), 53 jaar. Na de studie fysiotherapie en vervolgstudie sportfysiotherapie ben ik sinds 1996 eigenaar van Fysio Fitness Alkmaar.  Ik zal mij bij Fysio Schagen voornamelijk bezighouden met zaken die achter de schermen voor de praktijk  geregeld moeten worden. De uitdaging is voor mij het werken met een multidisciplinair fysiotherapie team die zorg draagt voor kwalitatief hoogstaande zorg voor de patiënt.