Ons team van fysiotherapeuten

Nathalie Pasma

Nathalie Pasma
BIG: 29917256104

Ik ben Nathalie Pasma (Schagen), geriatriefysiotherapeut. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen die veelvuldig voorkomen bij ouderen. Enkele voorbeelden hiervan zijn artrose, diabetes mellitus, hartfalen, verschillende vormen van dementie, neurologische ziekten als Parkinson, maar ook revalidatie na een herseninfarct, valincidenten en verzwakking na een ziekenhuis/verpleegopname.

Christian Rens Schagen Manueeltherapie

Christian Rens
BIG: 09061713304

Ik ben Christian Rens (Schagen), Sinds 2004 ben ik fysiotherapeut en ik heb mijn Master in de Manueeltherapie afgerond. Sindsdien ben ik nog steeds betrokken bij de opleiding als stagedocent. In de praktijk behandel ik veel (waar ook mijn specialisme ligt) lage rug-, nek- en schouderklachten. Daarnaast heb ik veel affiniteit met sport en sport gerelateerde klachten en met name golf gerelateerde klachten. Ik ben zelf een fanatieke golfer en kan op deze manier mijn hobby combineren met mijn werk.

Thijs Vos

Thijs Vos
BIG: 89923146304

Hallo, ik ben Thijs Vos en ben sinds 2016 als fysiotherapeut actief bij Fysio Fitness Alkmaar. Daarnaast zijn mijn specialisaties Dry Needling, om patiënten met spierproblematiek te behandelen en ben ik in opleiding voor manueel therapeut. Door toename een nek- en rugklachten ervaar ik een groeiende doelgroep met deze klachten en kan ik vanuit manueel therapie doelgericht en efficiënt behandelen.
Ik houd van sport en geef graag groepslessen zoals Kick en HIIT, Powerwalk, circuittrainingen en geef ik Medische fitness. Naast mijn sportieve verleden heb ik dergelijke cursussen/opleidingen gevolgd op het gebied van sport-gerelateerde klachten en bied ik 24-uur service aan. Als fysiotherapeut kijk ik niet alleen naar de klacht maar heb ik ook aandacht voor de persoon achter de klacht en neem ik zowel het mentale als fysieke aspect mee in de behandeling. In ben actief in het Artrose-, Rug- en Orthopedie netwerk waardoor ik op de hoogte ben van de nieuwe ontwikkelingen in dit gebied en ook direct contact onderhoud met specialisten.

Peter Poppenk

Peter Poppenk
BIG: 29043212804

Ik ben Peter Poppenk (Alkmaar), 53 jaar. Na de studie fysiotherapie en vervolgstudie sportfysiotherapie ben ik sinds 1996 eigenaar van Fysio Fitness Alkmaar.  Ik zal mij bij Fysio Schagen voornamelijk bezighouden met zaken die achter de schermen voor de praktijk  geregeld moeten worden. De uitdaging is voor mij het werken met een multidisciplinair fysiotherapie team die zorg draagt voor kwalitatief hoogstaande zorg voor de patiënt.